Условия

Условия за консултация

Тези условия са посочени, за да ви запознаят с метода ми на консултиране и коучинг. Приемайки условията се съгласявате, че сте запознати с тях и ще ги спазвате по време на съвместната ни работа. 

 

  1. Всяка консултация е на принцип съвместна работа. Заедно полагаме усилия за постигане на вашите цели в оптимизиране на здравето ви. От вас се очаква пълна отдаденост, участие и отговорност по време на периода, в който ще работим заедно за постигане на целите ви. Убедете се че сте готови да се отдадете изцяло на процеса по превръщане в СУПЕРЧОВЕК и че разполагате с нужното време за СЕБЕ СИ!
  2. Споделената информация по време на съвместната ни работа е конфиденциална. Лични данни и информация, предоставена от вас, както и информацията, предоставена от мен не се споделят с трети лица.
  3. Попълването на изпратеният формуляр е задължително. Моля ви, използвайте кирилица и бъдете максимално изчерпателни в отговорите си. Препоръките ми ще са базирани на този документ. Убедете се, че не пропускате нищо важно. Не поемам отговорност за спестена информация, която не е предоставена първоначално от ваша страна.
  4. Запознайте се със съдържанието на сайта и информацията, налична в него. Започнете от тук.
  5. Консултациите се извършват само след постъпило плащане.
  6. Моля ви уважавайте личното ми пространство. Комуникацията с всеки клиент е 1 път седмично. За допълнителни въпроси, използвайте само документа в Drive. Документа на всеки клиент се преглежда няколко пъти седмично и ако е необходимо се правят коментари от ваша и моя страна.
  7. Нарушаването на всяко едно от условията може да доведе до прекъсването на съвместната ни работа.
  8. Поради естетвото на работният процес и моята отдаденост към всеки клиент, броят на клиенти, с които работя на веднъж е ограничен. Това може да означава, че след заявка за консултация може да сте включени в списък с чакащи. В такъв случай ще получите допълнително информация за периода на изчакване.

 

Благодаря!